Med Royal Alvdal Hall ferdig og i drift er historie skrevet og flere milepæler passert for over 50 år gamle Alvdal Skurlag.

Alvdal Skurlags Royal-team er klare for å produsere mer og bedre med nye Royal Alvdal Hall på plass.

Hovedentreprenør SK Bygg har aldri bygd et så stort bygg som Royal Alvdal Hall i tømmerelementer. Det ble en udelt positiv opplevelse.

Salgsapparatet til Alvdal Skurlag er skjerpet og klart til å møte sesongen med et nytt og etterlengtet produkt – Royal fjellgrå.

Med nye Royal Alvdal Hall er Alvdal Skurlag godt rustet for videre vekst. Den nye royal- og impregneringshallen har muligheter og kapasitet til å dekke Skurlagets behov i mange år framover.

Inspirert av blant andre SB Seating/HÅG på Røros er Alvdal Skurlags avdeling i Vingelen med i et SINTEF-prosjekt der fokuset er masseprodusert skreddersøm.

Johanna Wåsjø er nå på plass i ny stilling som innkjøpssjef ved Alvdal Skurlag.

364 år gammel takspon skal tekkes, skiftes og «tjurrubres» med hjelp av svenske fjellklatrere når Alvdal Skurlag nå har fått oppdraget med rehabilitering av taket på Kvikne kirke.

«Royal Alvdal Hall» – Alvdal Skurlags nye og gedigne produksjonshall for impregnering og royalbehandling – begynner virkelig å ta form. Går alt etter planen på slutten, kan produksjonen være i gang på denne sida av jul.

Nina Løkken har vært i gang som Fjelltrainee hos Alvdal Skurlag siden august. Og den nyutdannede sivilingeniøren stortrives.

Alvdal Skurlags avdeling i Vingelen har levert ny dørramme, panel og spontak til den berømte Gildehallen på Borre i Vestfold.

Det er ikke tilfeldig at tidenes største investering ved Alvdal Skurlag gjøres for å styrke impregnering og Royal-behandlingen. Alvdal Royal – enten det gjelder tak, kledning eller terrasse – er en suksess.

Følg oss også på